Vårt erbjudande

Curests uppdrag är att öka livskvaliteten och hjälpa människor tillbaka till en fungerande vardag. Vi erbjuder digitala lösningar för patienter och vårdgivare för att göra fysioterapi mer pålitligt, enklare och effektivt.
Vårt erbjudande

Dagens sjukvård har många utmaningar

En av de största frågorna som en vårdgivare ställs inför är ifall patienten faktiskt gör sina övningar. Och om så är fallet, har de den önskade effekten? För patienten består rehabiliteringen ofta av hemmaträning kombinerat med träning på ett gym eller vårdklinik. De enstaka återbesöken är den enda gången som man faktiskt träffar sin fysioterapeut. 

Som vårdgivare kan du bara hjälpa en patient i taget. 

Månatliga uppföljningar är i många fall inte tillräckligt.

Att ta sig till och från sina uppföljningar på kliniken tar tid. 

Upprepande träning i samma miljö är inte särskilt roligt. 

Rehab kan både vara roligt och effektivt

Moderna MedTech-lösningar har flera fördelar och kan koppla samman vårdgivare och patienter digitalt. Som patient är du mer självgående eftersom att du tar emot digitala instruktioner och feedback i realtid. Som vårdgivare kan du hjälpa flera patienter på samma gång direkt från din dator och jobba med kvalitetssäkrad träning.

Följ varje patients framsteg direkt från din dator. 

Få feedback om dina framsteg och vad du kan förbättra. 

Träna var du vill! På kliniken, i hemmet eller sommarstugan.

Varierande träningsmiljöer ökar motivationen och engagemanget.

Studier och forskning

Studier inom e-hälsa och fysioterapi visar att patienter tycker att rehabilitering med VR är mer givande än traditionella metoder. De lugnande miljöerna ökar utövarens fokus, och med förinställda instruktioner samt feedback i realtid är det enklare att göra rätt från början. 

20220120-DSC01328-red

Samarbetspartners:

Vår produkt

Curest VR

Rehabilitera nack- och huvudskador i virtual reality

Curest VR

Rehabilitera nack- och huvudskador med ett VR-headset.

Curest VR

Lorem ipsum dolor sit amet consetur sadicsing eitr

Kom i kontakt med Curest

Vi ser alltid fram emot att träffa nya människor! Om du är intresserad av våra lösningar, eller en nystart på karriären, då är du mer än välkommen att kontakta oss! Du kan slå en signal, besöka vårt kontor eller fylla i kontaktformuläret.