21.05.06

Specialister på EBC använder Curest VR

Specialisterna vid European Brain Center har använt Curest VR i drygt en månad nu. Kliknikansvarige kiropraktorn Leif Sockander säger: ”Vi är glada att vi har möjlighet att få arbeta med detta verktyg”

Specialister på EBC använder Curest VR
Övning för screening av rörelseförmåga

Teamet på EBC har haft stor nytta av verktyget hittills och menar att det ligger i tiden med moderna verktyg som tillåter både patient och vårdgivare att på ett enkelt sätt överskåda resultaten.

”Just möjligheten att se expansion och krypning av rörelseförmågan via diagram baserade på träningsresultat är genialisk och det ger bättre förståelse. Vi använder detta verktyg som en del i vår process att återskapa bättre resultat på ett så objektiv sätt som möjligt och här tycker vi att detta verktyg passar in bra tillsammans med våra andra högteknologiska verktyg. Vi är glada att vi har möjlighet att få arbeta med denna produkt.”. – Leif Sockander

European Brain Center logotyp

EBC:s Kiropraktorer erbjuder effektiv och säker behandling i en bekväm och stimulerande omgivning. De är en primärvårdsklinik med specialistkompetens inom klinisk neurovetenskap.

Besök hemsidan för mer information och kontakt!

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By using our website, you accept these cookies.