20.10.14

Säg hej till vår nya marknads- och företagsutvecklare Julia!

Hej Julia och välkommen till Curest! Hur känns det?
Tack! Jag har varit med sedan mitten av augusti och jag trivs jättebra. Det är särskilt kul att vara en del av ett så sammansvetsat team. 

Vad fick dig att söka till Curest?
Jag är själv vollybollspelare i grunden och har under de senaste åren tävlat på collegenivå i USA. Med elitidrott kommer tyvärr skador så jag har träffat en del fysioterapeuter och har på egen hand sett användningsmöjligheterna för produkterna Curest erbjuder. Innovation och utveckling intresserar mig och jag anser att digitalisering är viktigt, inte minst inom vården. I samband med Coronapandemin har jag också fått upp ögonen för värdet av smarta vårdlösningar, vilket är det som Curest erbjuder. Det kändes rätt helt enkelt! 

Vilken respons har du fått hittills?
Jag har fått väldigt positiv respons. Det är jättekul att se intresset från vårdgivare och patienter för Curest, både som komplement till andra metoder men också som enskild rehabiliteringsträning. Framförallt är det kul att höra hur patienter upplever VR som en motiverande träningsform. Dessutom har jag förmånen att prata med användarna och få deras input gällande verktygets utveckling. Den responsen är någonting jag värdesätter högt eftersom vi har alla möjligheter att implementera dessa i våra utvecklingsplaner. 

Vad ser du fram emot i din fortsatta framtid hos oss?
Jag har mycket att se fram emot! Bland annat ser jag fram emot att via vårdgivare kunna erbjuda Curest som rehabiliteringsmetod till fler patienter runt om i landet. Jag ser också fram emot att kunna ha en fortsatt nära dialog med våra användare. På så sätt har vi möjligheten att kunna erbjuda de bästa förutsättningarna för vårdgivare och patienter i ett vidare samarbete. Det ska också bli väldigt roligt att fortsätta arbeta med teamet och utvecklas tillsammans med dom!

Välkommen Julia! 

Säg hej till vår nya marknads- och företagsutvecklare Julia!
This website uses cookies to ensure you get the best experience. By using our website, you accept these cookies.