21.10.14

Nu kommer Curest VR till Pluspraktik i Kristianstad!

Nu kan patienter i Skåne vända sig till Pluspraktik i Kristianstad för rehabilitering av huvud- och nackrelaterad problematik med Curest VR!

Pluspraktik är en av Sveriges största kiropraktorkliniker som med dess moderna och flexibla tankesätt väver samman den beprövade kiropraktiska läkekonsten med det senaste inom vetenskapen. De har en mängd av erfarna specialister inom kiropraktik, naprapati, fysioterapi samt rehabilitering för att ta an varje patients specifika behov.

Nu kommer Curest VR till Pluspraktik i Kristianstad!
Nu kommer Curest VR till Pluspraktik i Kristianstad!

Vad var det som gjorde att ni valde Curest VR?
“Det som direkt lockade oss till att börja använda Curest VR var det moderna och innovativa tänket kring nackrehabilitering. Vi på Pluspraktik strävar hela tiden efter att vara i framkant på marknaden och därför passar Curest VR perfekt för vår verksamhet. Det som även är spännande med Curest VR är det stora fokuset på cervikal proprioception och nervsystemet vilket samverkar med hur vi jobbar med våra patienter idag. Vi har redan nu patienter med svåra nackproblem som vi ser fram emot att börja behandla med hjälp av Curest VR!”

– Adrian Ekström Leg. Fysioterapeut

För kontakt med Pluspratik, klicka här!

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By using our website, you accept these cookies.