21.11.26

Nu finns Curest VR hos Kiropraktorkliniken Laurin i Malmö!

Nu kan patienter i Malmötrakten få rehabilitering av Curest VR hos Leg. Fysioterapeut Kim Hansson. Hos Kim kan patienter få hjälp med ortopedmedicinska och idrottsmedicinska besvär, postoperativ rehabilitering samt rehabilitering av yrselproblematik.

Vad var det som lockade med Curest VR?
Jag arbetar väldigt mycket inom yrsel och mottar remisser från ÖNH avdelningarna i Malmö och Lund, vissa av dessa patienter har sedan tidigare patologier cervikalt som hindrar dem i deras vestibulära rehab. Därför blev jag intresserad av användningsområdet för dessa patienter men även inför framtiden kring vilka övningar som kan skapas för dessa patienter mer specifikt med vestibulära problem.

Hur hoppas du kunna använda Curest VR?
Primärt på mina vestibulära patienter med tidigare cervikala patologier för att främja deras proprioception men även att hålla en nära kontakt med Curest VR kring eventuellt utvecklande av övningar för yrsel.

Vilka patientgrupper kommer du framförallt använda Curest VR för?
Patienter med tidigare diskbråck, whiplash och vestibulära problem.

Fram till och med 30/11 har Kim sim mottagning på Aktiv Rehab på Limhamn och efter detta flyttas mottagningen till Kiropraktorkliniken Laurin som tagit över Aktiv Rehabs gamla lokaler på Geijersgatan 8 och topprenoverat dessa.

// Kim Hansson, Leg. Fysioterapeut

Nu finns Curest VR hos Kiropraktorkliniken Laurin i Malmö!
This website uses cookies to ensure you get the best experience. By using our website, you accept these cookies.