20.11.03

Möt Kristina, en flitig användare av Curest VR!

Möt Kristina, en flitig användare av Curest VR!
Kristina med patienter på Hermelinen i Luleå

Kristina började sin bana som fysioterapeut för 27 år sedan. Då hon själv kommer från en idrottsbakgrund har hon upplevt skillnaden som fysioterapi kan göra. Arbete inom många olika grenar av sjukvården har det hunnit bli, men de sista två åren har hon spenderat på Hermelinen inom primärvården.

– Jag gillar utmaningar och inom primärvården får jag möta många roliga patienter med varierande besvär vilket gör att jag får chansen att utmana mig själv och utvecklas dagligen.

Kristina var tidig med att anamma Curest VR då hon direkt såg en stor potential i en produkt som både underlättar hennes arbete men också kan motivera och hjälpa patienterna att träna hemma.

– Jag tyckte att verktyget verkade vara ett bra komplement till mitt sätt att arbeta med mina patienter och jag kan också hålla mycket bättre koll på hur mycket patienten tränar hemma då allt loggas. Det underlättar väldigt mycket i uppföljningar och det blir enklare för mig att lägga upp kommande träning på en bra nivå.

Nu när Kristina har arbetat med Curest VR ett tag ser hon en stor utvecklingspotential i produkten och uppmanar andra att också börja jobba med programmet!

– Jag skulle kunna se metoden användas inom många olika grenar av fysioterapin och hjälpa till både i rehab och prehab syfte. Det här digitala verktyget har tagits emot jättebra av mina patienter och vissa uppskattar det så pass mycket att de inte vill lämna tillbaka utrustningen!

Vi uppskattar Kristinas drivande engagemang och ser fram emot ett fortsatt samarbete med henne & Hermelinen!

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By using our website, you accept these cookies.