20.11.26

Möt en av våra utvecklare – Chris Albin!

Chris är en av våra utvecklare här på Curest. När han inte utvecklar grymma VR-applikationer så håller han gärna på med någonting kreativt – som improvisationsteater!

Hej Chris och kul att ha dig med oss! Kan du beskriva vad du gör här hos oss på Curest och vad ditt huvudsakliga uppdrag är just nu?

– Tack! Det känns kul att vara här. Jag jobbar som VR/Unity-utvecklare och just nu är mitt huvudsakliga fokus på att utveckla och uppdatera fysioterapiövningar, användarupplevelsen och Curest VRs funktionalitet i dem. 

Vad fick dig att söka till oss?

– Jag har tidigare erfarenhet av B2B VR och gillar C# som språk, så jag tyckte det lät spännande och utamanande. Tycker också att användningen av VR inom rehab lät klockrent!

Vad har du arbetat med tidigare?

– Jag har tidigare arbetat rätt mycket inom spelindustrin, både i rollerna som utvecklare samt speldesigner. Jag har också jobbat en del med VR, både för spel men också för företagslösningar.

Till sist, vad ser du mest fram emot med detta jobb?

– Jag ser fram emot att få testa på nya utmaningar inom ett nytt fält och se vilka delar av mina tidigare erfarenheter som kan appliceras. Det känns också väldigt kul att jobba med något som kan användas för att hjälpa folk i rehabprocessen. 

Möt en av våra utvecklare - Chris Albin!
This website uses cookies to ensure you get the best experience. By using our website, you accept these cookies.