Karriär

Välkommen till Curest, där vi ger ett nytt perspektiv till vad vård kan vara. Vi drivs av innovation och letar alltid efter nya sätt för att förbättra människors vardag. Följ med oss på vår resa.

Gör livet bättre

Curests uppdrag är att öka livskvaliteten och hjälpa människor tillbaka till en fungerande vardag. Vår vision är att skapa en värld där varje patient behandlas rätt från början för att kunna bli det allra bästa av sig själv igen.

Karriär
Karriär

MedTech av människor, för människor

På Curest kommer du att jobba med ett väl sammansatt team bestående av ingenjörer, utvecklare och fysioterapeuter. 

Vi tar oss an varje utmaning med ett innovativt tankesätt och en ovillkorlig nyfikenhet. Allt för att utveckla ny teknik och lägga grunden för framtidens vård. 

Vad vi letar efter

Hos oss får du möjlighet till att rita upp din egen karriärsväg, samtidigt som du är  med på vår resa framåt. För att du verkligen ska känna dig som hemma tror vi att du delar några av våra egenskaper. 

Du är intresserad av nya möjligheter och hur de kan förändra vår värld. 

Du letar alltid efter ny kunskap och vill utvecklas varje dag.

Du är ärlig mot dig själv, personerna omkring dig och dem vi hjälper.

Vi är passionerade kring vårt arbete och hoppas du känner samma. 

Följ med på vårt uppdrag och forma framtidens vård

Curest är ett MedTech-företag byggt på år av erfarenhet och forskning inom rehabilitering, fysioterapi och teknik. Vi erbjuder dig en plats i en miljö som definieras av öppenhet, generositet och innovation. Oavsett om du jobbar i vårt kontor eller remote kommer du ha kollegor omkring dig som brinner för att revolutionera traditionell vård och förbättra människors vardag. 

Hittade du inte rätt roll för dig?

Inga problem! Vi är alltid intresserade av att ta in nya talanger och specialister till vårt team. Tveka inte på att kontakta oss om du är den vi saknar!