20.11.16

Intro Micke – utvecklare på Curest!

Intro Micke - utvecklare på Curest!

Micke är en erfaren utvecklare som nu ansvarar för utveckligen av träningsverktygen och kringliggande tjänster här på Curest!

– När jag först kom i kontakt med företaget tyckte jag att det lät väldigt intressant och rätt i tiden med den här typen av lösningar. Det känns extra kul att kunna vara med och utveckla och ta ett stort ansvar för slutprodukten.

Förutom att Micke tycker att produkten känns rätt i tiden ser han också fram emot att kunna hjälpa Curest med hjälp av sina tidigare erfarenheter av utveckling inom olika typer av branscher.

– Medtech branschen har alltid intresserat mig och nu i dessa tider kunde inte produkten komma vid ett bättre tillfälle. Teknik har alltid stått mig nära och jag hoppas kunna hjälpa Curest att växa.

Nu när Micke har arbetat hos oss på Curest ett tag är det inte bara produkterna han ser fram emot att jobba med utan även teamet!

– Då jag tidigare endast jobbat på stora företag ser jag fram emot att ingå i ett mindre team med härliga människor där saker blir gjorda snabbt och effektivt! Det är kul att vara en del av ett team som genom modern teknik kan skapa möjligheter för fler personer att må bättre!

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By using our website, you accept these cookies.