Curest VR

Curest VR är ett digitalt verktyg för rehabilitering av nack- och huvudskador. Med hjälp av ett VR-headset tas du till en interaktiv träningsmiljö som gör rehab både roligt och effektivt!

Nack- och huvudskador begränsar vardagen

De allra flesta upplever smärta eller stelhet kring nacke och huvud någon gång, men för vissa är symptomen ännu mer allvarliga och kan ha en långvarig inverkan på vardagen. Det kan vara på grund av en whiplashskada, cervikal dystoni, diskbråck eller återkommande yrsel och migrän.

Vägen tillbaka till ett vanligt liv är ofta lång och tuff och kräver både dedikation och rätt utformad träning.

Curest VR
Curest VR

Individanpassad rehabilitering med Curest VR

För att uppnå bästa resultat av rehabiliteringen måste träningen vara anpassat efter individen och de särskilda behoven. Med Curest VR skräddarsyr vårdgivaren ett digitalt rehabprogram som patienten kan utföra på kliniken, hemma eller på resande fot. Patienten får feedback i realtid samtidigt som vårdgivaren får ständiga uppföljningar om hur rehabiliteringen går. Resultatet är ett roligare och mer effektivt sätt att rehabilitera på! 

Upplev framtidens rehabilitering

Curest VR kombinerar modern teknologi med fysioterapi för att öka varje patients livskvalitet. Träna på din rörlighet och styrka och minska din smärta på ett sätt som du aldrig upplevt förut.

Gör dina övningar hemifrån eller hos en vårdgivare.

Se hur dina resultat förbättras med varje pass. 

Ta emot feedback i realtid och testa nya övningar.

Välj mellan olika miljöer, bakgrundsljud och musik.

Utvecklad tillsammans med våra partners

Curest VR är CE-märkt och certifierad som medicinteknisk produkt. Utvecklingen har skett i nära samarbete med experter och forskare från Region Stockholm, Region Västerbotten och Danderyds sjukhus. Idag används Curest VR vid sjukhus, privata vårdkliniker och hemma hos patienter. 

Kom igång med Curest VR

Curest VR är tillgängligt för privatpersoner och vårdgivare – allt du behöver är ett VR-headset, en dator och din Curest-licens. Vi hjälper dig alltid att komma i gång genom ett videomöte! 

Kontakta Curest och bli matchad med en fysioterapeut. 

Diskutera symptom och behov vid ett videomöte. 

Vi skickar ut ett Curest VR-kit och rehabiliteringen kan börja.

Curest VR

Kom i kontakt med Curest

Vi ser alltid fram emot att träffa nya människor! Om du är intresserad av våra lösningar, eller en nystart på karriären, då är du mer än välkommen att kontakta oss! Du kan slå en signal, besöka vårt kontor eller fylla i kontaktformuläret.