21.04.01

Det senaste från Curest!

Baserat på forskning och teknologiska framsteg har Curest utvecklat ett rehabverktyg där patienter tränar med VR-glasögon.

Vi på Curest vill tacka alla våra användare som bidrar med idéer och förslag till utveckling av nya funktioner och övningar!

Den senaste lanseringen av Curest VR har ett antal nya funktioner och övningar. En av dessa är övningen för att mäta rörelseförmågan, där vi nu även kan mäta rörelsen diagonalt. Detta har tidigare inte varit möjligt med till exempel Myrinmätare. Se filmen nedan!

Snabb och enkel mätning av rörelseförmåga!

Den första övningen kan användas för screening/undersökning av patientens rörelseförmåga. I övningen kan vi mäta samtliga 8 riktningar eller individanpassa och endast mäta horisontellt, vertikalt eller diagonalt.

Det senaste från Curest!
Resultat från screening av 8 riktningar i admin-portalen.

Dessa värden presenteras sedan grafiskt och i grader i admin-portalen, se bild ovan. Där kan vårdgivaren enkelt se utvecklingen från första tillfället till det senaste, men också jämföra specifika tillfällen och ställa dessa mot varandra.

Curest är stolta över att presentera dessa nya funktioner och ser fram emot att utveckla ytterligare övningar & funktioner tillsammans våra användare!

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By using our website, you accept these cookies.