21.10.28

Curest VR i Söderhamn & Boden

Rehabmagasinet i Söderhamn började med Curest VR i våras och under de 15 patienter som trände under testperioden var samtliga jättenöjda och tyckte träningsformen var spännande. Idag har patienter möjlighet att komma in och träna självständigt när det passar dem.

På Rehabmagasinet i Söderhamn kan patienter träna med VR tillsammans med fysioterapeut eller självständigt i deras gym-avdelning.

En patient kommer in två gånger i veckan till gymmet och kör själv. Hon har haft mycket spänningshuvudvärk, smärta och stelhet i nacken i flera år vilket blivit extremt mycket bättre sedan hon började med Curest VR.Vi tycker att träning med VR-glasögonen är jättespännande och det har verkligen gett resultat för de som använt metoden.”
– Kristin, Fysioterapeut, Rehabmagasinet i Söderhamn

För kontakt med Rehabmagasinet, klicka här.

Curest VR i Söderhamn & Boden

Axisfysio är en mottagning i centrala Boden som drivs av legitimerad fysioterapeut Agneta Johansson. Axisfysios huvudsakliga målsättning med verksamheten är ett så snabbt och korrekt omhändertagande som möjligt vid såväl akuta besvär som mer långvariga funktionsstörningar och problem i rörelseapparaten.

Vanliga tillstånd som mottagningen möter och behandlar är låsningar i nacke, rygg och bäcken samt olika reumatiska led-och mjukdelsbesvär, artros axel/skulderproblematik. Nu erbjuds även Curest VR som behandling på kliniken.

För kontakt med Axisfysio, klicka här.

Curest VR i Söderhamn & Boden
Agneta på Axis Fysio
This website uses cookies to ensure you get the best experience. By using our website, you accept these cookies.