21.11.18

Curest VR finns nu på Proklinik i Vellinge!

Nu kan patienter i Vellinge, Skåne, få rehabilitering med Curest VR hos Proklinik i Vellinge! Proklinik Vellinge erbjuder tjänster inom sjukgymnastik, träning och massage med stor erfarenhet inom bland annat idrottsskador, geriatrik och neurologi. Proklinik har även jobbat som behandlare för Svenska Cykellandslaget och andra professionella cykelklubbar i Sverige och Danmark. De har även haft avtal med flertalet fotbollsklubbar i området.

Varför valde ni att börja med Curest VR?

” Direkt när jag hörde om Curest VR blev jag väldigt nyfiken! Sen när jag väl fick prova glasögonen själv blev jag positivt överraskad över hur många möjligheter som öppnas upp med hjälp av Curest VR. Det bästa med Curest VR är att det ger mig möjlighet till att hjälpa fler patienter med exempelvis migrän och huvudvärk, men det ger mig även möjlighet att låta patienterna träna mer självständigt utan att jag behöver vara med. De kan bättre ta ansvar för sin egen rehabilitering samtidigt som jag har full koll på att de utför sin rehab korrekt genom att bara följa övningarna i glasögonen. Med hjälp av användarportalen får även jag som sjukgymnast stenkoll på patienternas progression rent objektivt vilket underlättar i mitt arbete. Jag tycker även att det är superbra att patienterna kan få feedback direkt i glasögonen vilket både är motiverande och viktigt för rehabiliteringen.”

Curest VR finns nu på Proklinik i Vellinge!

– Claus Ziegler Leg. Sjukgymnast på Proklinik i Vellinge

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By using our website, you accept these cookies.