21.04.23

Curest som behandlingsmetod i Piteå

Kronisk nacksmärta, yrselproblematik och huvudvärk rehabiliterats med VR hos Centrumgymnasten i Piteå. Kul behandlingsmetod som också skapar stort värde för patienter, enligt Centrumgymnasten.

Curest som behandlingsmetod i Piteå
Anna på Centrumgymnasten

Anna har använt Curest VR på hennes klinik i centrala Piteå några månader nu och hon är positiv till det nya arbetsätt som verktyget tillför. Hon träffar patienter med bland annat kronisk nacksmärta, yrselproblematik och huvudvärk. Alla är besvär som hon menar kan behandlas med hjälp av Curest VR.

Jag ser ett stort användningsområde för verktyget och flera patientgrupper kan nyttja tekniken för en mer effektiv rehabilitering

Curest VR är ett effektivt behandlingsverktyg och bidrar till god rehab på många sätt. Anna menar att den fysiska rörelseträningen är effektiv för rehabilitering, men även den virtuella miljön gör mycket för den psykologiska upplevelsen. Något som är av stort värde för många patienter med långvarig nackproblematik, säger Anna.

“Kul att testa på något nytt och använda nya verktyg, patienterna uppskattar träningsformen! Inom fysioterapi har behandlingsverktygen varit mer eller mindre desamma under lång tid… “

Centrumgymnasten är en centralt belägen praktik i Piteå som drivs av Anna Edholm Johansson. Till Centrumgymnasten kan du komma utan remiss oavsett vilken hälsocentral du tillhör, och få behandlig i rofylld miljö. Frikort gäller.

Besök Centrumgymnastens hemsida för mer information och kontakt!

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By using our website, you accept these cookies.